• Головна
  • Новини Львова
  • Здалося, що зникли документи та гроші: п’яний львів’янин викликав поліцію через фейкову крадіжку

Здалося, що зникли документи та гроші: п’яний львів’янин викликав поліцію через фейкову крадіжку

Чоловік не зміг чітко відповідати на запитання правоохоронців

У Львові чоловік викликав поліцейських, повідомивши про крадіжку. Втім виявилося, що нічого не зникло, а сам 40-річний львів’янин був п’яний.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

У четвер, 19 січня, близько 23-ї години правоохоронці отримали повідомлення про крадіжку з квартири на вулиці Городоцькій. Патрульні оперативно прибули за вказаною адресою, де їх зустрів чоловік з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння. 40-річний львів‘янин стверджував, що у нього поцупили з помешкання документи та гроші.

Втім на запитання патрульних нетверезий чоловік не міг дати чітких відповідей. А невдовзі він сказав, що документи знайшов у квартирі, а про викрадені кошти чоловік вже й не згадував.

Інспектори склали на чоловіка постанову за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі від 850 до 3400 гривень.

Нагадаємо, у Новому Роздолі, що на Львівщині, поліцейські отримали повідомлення про скоєне вбивство. Але коли вони приїхали, то виявилося, що це був фальшивий виклик.