ЛКП «Лев» відновлює свою роботу після карантину

Вони працюватимуть щодня, без вихідних

ЛКП «Лев» відновлює свою роботу після планового щорічного карантину.

Про це 10 січня повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Перша комунальна ветеринарна клініка «Лев» завершує цьогорічний карантин та відновлює свою роботу. Вони продовжать діяльність із регулювання чисельності безпритульних тварин і надалі надаватимуть ветеринарну допомогу чотирилапим пацієнтам.

За час карантину працівники клініки ретельно продезінфікували всі приміщення, територію, вольєри, будки, транспорт й інвентар. Також вони провели поточні ремонтні роботи комунального закладу.

ЛКП «Лев» працюватиме щодня, без вихідних, з 8:00 до 19:00, а Центр адопції з 08:00 до 17:00.

Бригади ловців собак здійснюватимуть виїзди в населені пункти Львівської громади щосереди та щосуботи, в інші дні тижня — в райони міста Львова. Поза чергою здійснюється виїзд до пацієнтів, які перебувають у тяжкому стані, а також якщо безпритульна собака вагітна або тичкуюча.

Собаки, виловлені у районах міста Львова, перебувають на підприємстві 21 день, а ті, що у населених пунктах громади, — 14 днів, щоб першочергового стерилізувати більшу кількість тварин та запобігти їх розмноженню.

Нагадаємо, у ЛКП «Лев» розпочали підготовку до щорічного карантину. Під час таких заходів працівники установи реагуватимуть лиш на серйозні випадки та прийматимуть покусаних тварин.