• Головна
  • Новини Львова
  • Безперервно гудуть кілька місяців: у Львові мешканці однієї з вулиць скаржаться на шум від кондиціонерів

Безперервно гудуть кілька місяців: у Львові мешканці однієї з вулиць скаржаться на шум від кондиціонерів

Кондиціонери та холодильне обладнання цілодобово шумлять не один місяць

У Львові мешканці будинків на вулиці Вербовій скаржаться на шум від кондиціонерів та холодильного обладнання, що встановлені на одній з будівель.

Відповідне звернення з’явилося 15 грудня у Facebook-спільноті «Гаряча лінія міста Львова».

Мешканка одного з будинків на вулиці Вербовій скаржиться, що на фасаді будівлі під номером 15 вже не один місяць безперервно і цілодобово шумлять кондиціонери та холодильне обладнання.

«Прошу демонтувати з фасаду будівлі на вул. Вербовій, 15 все незаконно встановлене промислове холодильне обладнання і кондиціонери, які вже багато місяців безперервно й цілодобово нестерпно гудуть і шумлять, тероризують мешканців вулиці, не дають ні жити, ні спати. Рівень шуму в рази перевищує допустимі норми», — написала жінка.

У відповідь на допис жінки «Гаряча лінія міста Львова» скерувала звернення до Шевченківської районної адміністрації. Про результати адміністратори спільноти обіцяють повідомити згодом.

Нагадаємо, у Львові мешканці кількох будинків скаржаться на шум від зламаного вентилятора в магазині мережі «Напої та тютюн», який не припиняється вже понад місяць.