• Головна
  • Новини Львова
  • Обматюкав патрульних та поїхав у відділок: у Львові на п’яного пішохода склали кілька адмінматеріалів

Обматюкав патрульних та поїхав у відділок: у Львові на п’яного пішохода склали кілька адмінматеріалів

Фото: pexels

У відділку патрульні склали на порушника три адмінматеріали

Вчора, 25 листопада, близько 22-ї години на вулиці Джорджа Вашингтона патрульні побачили трьох пішоходів, які йшли проїзною частиною.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Патрульні зробили зауваження пішоходам. Двоє чоловіків одразу зійшли з проїзної частини і визнали, що вчинили неправильно. Однак 53-річний львів'янин вирішив, що поліцейські дарма їх зупинили. Він висловлювався нецензурно до патрульних, відтак поїхав у відділок поліції для оформлення адмінматеріалів.

Чоловік отримав протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство), постанови за ст. 178 (поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) та за ч. 3 ст. 127 (порушення ПДР пішоходом у нетверезому стані) КУпАП.

Патрульні нагадують пішоходам, що зараз дуже важливо позначити себе на дорозі світлоповертаючими елементами та неухильно дотримуватись правил.

Нагадаємо, у Львові водій, який в’їхав у припарковані автомобілі, а після цього випив горілку та втік, заплатить штраф у розмірі 34 тис. гривень. Також його позбавили прав керування транспортними засобами на три роки.

Спочатку водій намагався приховатися від поліції, однак потім сам помилково зателефонував патрульним та повідомив своє місцеперебування