Мешканців Львова просять зробити запас води

«Львівводоканал» продовжує запускати свої насосні станції та поступово відновлювати водопостачання

Станом на ранок 16 листопада у Львові повністю відновили водопостачання. Однак мешканців міста просять зробити запас води.

Про це повідомляє пресслужба «Львівводоканалу».

Зокрема, внаслідок вчорашніх обстрілів наші насосні станції залишилися без електропостачання. Для того, щоб подати воду до міста, «Львівводоканал» перейшов на дизельну генерацію електрики.

«Просимо львів’ян зробити запас води, адже ситуація у системі електропостачання дуже складна і нам потрібно бути готовими до усіх можливих ситуацій», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що «Львівводоканал» продовжує запускати свої насосні станції та поступово відновлювати водопостачання. Також мешканців Львова попереджають про можливе тимчасове погіршення якості води.

Нагадаємо, 15 листопада по території Львівської області вдарили російськими ракетами. Внаслідок ударів 80% Львова залишилося без світла.

Як повідомлялось нами раніше, сьогодні, 16 листопада, у Львові садки і школи працюватимуть у режимі чергових груп. Якщо батьки не можуть на когось залишити своїх дітей, вони матимуть змогу привести їх до вихователів.

У разі відсутності електроенергії супермаркети працюватимуть на дизель-генераторах. Якщо світла не буде довший час, працівники виноситимуть продукти до виходу та продаватимуть їжу на виніс. Аптеки та банки також працюватимуть на дизель-генераторах.