Частину вулиці Степана Бандери відкриють до 24 серпня

Інші частини вулиці С. Бандери відкриватимуть поетапно

До кінця серпня у Львові відкриють частину вулиці С. Бандери. Йдеться про одну з відновлених ділянок —  від вул. Чупринки до вул. Коновальця.

Однак трамвай на цій ділянці ще не поїде.  Проїзд буде дозволений для приватного транспорту і велосипедистів. Інші частини вулиці відкриватимуть поетапно. Підрядник ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» проводить роботи на кількох відрізках.

Додамо, більша частина вулиці С. Бандери вже вимощена бруківкою, а інженерні мережі замінили практично повністю. Ділянку від вул. Антоновича до вул. Городоцької будуть робити до кінця року, оскільки не врахували усі деталі ремонту у проєкті.

Фото: Львівська міська рада

Вартість робіт незмінна, як вказано у тендері. Проте проєктант буде доплачувати місту за втрату часу через непродуманість проєктних рішень. Серед питань, які не були враховані проєктом – підпірна стінка біля Органного залу. Вона нахилена, тож до кінця року цю проблему розв'яжуть.

Підрядник також переробить вулицю Професорську. Її мають завершити, разом з підпірною стінкою, до кінця року.

"Ділянка від вул. Чупринки до вул. Коновальця завершується комплексно, тобто зараз тут ми доробляємо верхнє покриття, велодоріжки, зелені зони, а всі мережі вже замінені. Лише перед запуском трамвая буде встановлено контактну мережу, а опори контактної мережі вже всі стоять", —  говорить Віктор Онищук, інженер з інженерних мереж ТзОВ «ОНУР».

Фото: Львівська міська рада

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», станом початок липня на вул. С. Бандери виконали такі ремонтні роботи: демонтували трамвайні колії, бруківку, тротуарну плитку та бордюр з природного каменю. Також облаштували 4 каналізаційні колектори, водопроводи, каналізаційні камери та пожежні гідранти. Вже вимостили гранітною бруківкою паркомісця та бордюри.

Нагадаємо, що загальна вартість реконструкції 209 499 990 гривень.