Львівські патрульні врятували підлітка із сімʼї, де його били батьки

У Львові патрульним довелось рятувати дитину зі сімʼї, в якій над ним знущались. Інцидент трапився вчора ввечері, 27 липня.

Про це розповіли у Патрульній поліції Львівської області.

Кажуть, що на лінію 102 зателефонував мешканець багатоквартирного будинку на вулиці Калнишевського та повідомив, що сусіди вигнали неповнолітнього сина з дому і він зараз у них:

"17-річний юнак розповів, що він з мамою і її співмешканцем приїхали з Донеччини. Останні після вживання алкоголю почали нецензурно висловлюватися, кричати та вдарили його в грудну клітку".

Хлопець надав відеозаписи, які підтверджують його слова.

Патрульні зайшли до помешкання хлопця, де їх зустрів 41-річний чоловік і 44-річна матір підлітка.

"Вони підтвердили, що вживали слабоалкогольні напої і, начебто, жінка вдарила сина рушником. Хоча відео, надане хлопцем, суперечить її словам. Чоловік та жінка продовжили поводити себе агресивно і сваритися на сина", — розповіли поліцейські.

На них склали два тимчасові заборонні приписи та два протоколи. Зі згоди хлопця його повезли до притулку. Вже там він почав скаржитися на біль у грудях, тож його довелось відвезти до лікарні.

Нагадаємо, львівські патрульні затримали водія електросамоката, який наїхав на перехожу та намагався втекти. Інцидент стався вчора вдень, 27 липня, на вулиці Тершаківців.