• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська лікарня отримала обладнання для реабілітації дітей, які постраждали внаслідок війни

Львівська лікарня отримала обладнання для реабілітації дітей, які постраждали внаслідок війни

Благодійники передали лікарні Святого Миколая Першого медоб‘єднання Львова обладнання для реабілітації дітей, які постраждали внаслідок війни.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Спеціальні тренажери встановили у відділені реабілітації лікарні Святого Миколая. За допомогою обладнання медики зможуть допомагати дітям з різних регіонів України повертати втрачене здоров’я та активне дитинство.

Фото: ЛМР

"Реабілітація для найменших пацієнтів. Наша лікарня отримала обладнання від українського підприємця Василя Хмельницького та Благодійного фонду K.Fund. Це Motomed — велосипед для розробки верхніх та нижніх кінцівок; стильовий вертикалізатор Guldmann — своєрідна страховка для пацієнтів, які навчаються ходити заново, а також стабілізатор для дітей з обмеженнями пересування WALKER", — повідомили у Першому ТМО Львова.

Також у Львівській міськраді нагадують, що у Львові збудують Національний реабілітаційний центр "Незламні" (UNBROKEN), де отримувати фізичну, психологічну та соціальну реабілітацію щороку зможуть понад 50 тисяч українців.

Окремим напрямком передбачена хірургія, зокрема реконструктивна, а також ортопедія і роботичне протезування. Тут встановлюватимуть кісткові біоімпланти та екзоскелети, проводитимуть реконструктивні операції на кінцівках та мікрохірургію кисті, ендопротезування.

Читайте також: