У Львові понад 200 будинків досі не мають гарячої води

Після завершення гідравлічних випробувань у Львові відновили подачу гарячої води до 1259 будинків. Однак понад 200 будинків досі залишаються без гарячої води.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Через ремонтні роботи на теплових мережах і теплопостачальному обладнанні без гарячої води залишають 212 будинків, а саме – 3 будинки у Галицькому районі, 11 у Личаківському, 75 на Сихові і 123 у Франківському районі міста.

"Станом на сьогодні Залізничнетеплоенерго подає гарячу воду до усіх своїх споживачів – це 370 будинків. Львівтеплоенерго подає гарячу воду до 889 житлових будинків. Однак, у зв’язку з ремонтними роботами на теплових мережах, в котельнях і ЦТП, без гарячої води ще залишається приблизно 14% будинків. Це в основному Сихів і Франківський район міста. До кінця цього місця гаряче водопостачання їм буде відновлено", - повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Зокрема, подачу гарячої води відновили до 370 будинків, які обслуговує ЛКП "Залізничнетеплоенерго", і 889 будинків, яким подає воду ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Читайте також: