Володарка титулу "Міс Львів" рекламує російські мережі

Наталія Болюх вже не вперше відзначилася симпатією до держави-терориста

Львів'янка Наталія Болюх, яка у минулому здобула титул "міс Львів" та віцеміс "Україна всесвіт", рекламує компанію, що проводить діяльність у країні-агресорі.

Мова про російський бренд з красномовною назвою Rusart fashion, рекламну публікацію якого дівчина оприлюднила у своєму обліковому записі в Instagram.

У публікація Наталя російською мовою розповіла про сукню-кімано виробництва російського бренду та прорекламувала сторінку російської компанії у соцмережі. Сам бренд, окрім назви, чітко позиціонує себе як російську компанію.

"RUSART Fashion Brand, Собери образ в два клика, Яркий и стильный шопинг, Доставка по всей России до двери", - йдеться в обліковому записі бренду у соцмережі.

Фото: Instagram Наталії Болюх

Зауважимо, що Наталія Болюх має давню історію взаємодії з державою-терористом. У 2019 році, дівчина оприлюднила фото, які були зроблені під час поїздки в російську столицю Москву. Тоді ж вона поскаржилася в ефірі пропагандистського каналу, що у рідному місті Львові її переслідують, а "націоналісти" влаштували їй "репресії".

У жовтні 2021 році Наталія вийшла заміж у ресторані "Романов Двор", який знаходиться у Москві поблизу Кремля. Як повідомляють ЗМІ, з чоловіком вона вже розійшлася. Тоді, ж вона запостила фото з Москви та Третяковської галареї. У лютому 2022 року її приписували роман з російським співаком Григорієм Лепсом. Тоді вона їздила до Москви, щоб відсвяткувати свій день народження.

Нагадаємо, міський голова Одеси Геннадій Труханов виступає проти перейменування у місті вулиці Пушкінської. При цьому, за його ж словами, росія руйнує свої претензії бути культурною нацією.