Садовий планує знести кафе, де снідала Анджеліна Джолі

За словами міського голови Львова, споруда, де розташована кав'ярня, зведена незаконно

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що приміщення кав'ярні, яку зробив популярною візит голлівудської акторки Анджеліни Джолі у квітні, планують знести.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий заявив у ток-шоу "Культурна оборона".

За його словами, МАФ, у якому розташоване кафе, було зведено незаконно. Тому заплановано знесення цієї споруди.

"Ви розумієте, цей МАФ є незаконним і ми будемо його демонтовувати", – сказав міський голова Львова.

ото: Associated Press

Нагадаємо, 30 квітня голлівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі завітала до Львова. Її візит породив ряд мемів, перш за все після відвідин зіркою пекарні у спальному районі міста, де її впритул не помітив місцевий хлопець. За словами 14-річного Юліана, який завдяки цьому став інтернет-знаменитістю, зірка в реальності дуже красива, проте він не помітив її, занурившись у прослуховування музики.

Втім, візит Джолі був з цілком серйозною метою.

Зірка прибула до України з гуманітарною місією. Відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська. Під час візиту до Львова американської акторки Анджеліни Джолі в місті лунали сирени повітряної тривоги. Зірка не розгубилася та пішла в безпечне місце. У мережі гучно відреагували на приїзд гості з-за океану.

Візит голлівудської зірки Анджеліни Джолі до України не обмежився Львовом. Акторка відвідала також містечко Борислав, де поспілкувалась з дітьми у навчально-реабілітаційному центрі “Гармонія”. За словами очільника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького візит зірки став справжньою несподіванкою.