Загинув захищаючи Україну: у Львові прощатимуться із 24-річним Героєм

Завтра, 15 червня, у Львові прощатимуться з військовим Павлом Соколовим, який загинув на війні. Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Герой на початку березня пішов захищати Україну. Служив у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Павло закінчив технологічний фаховий коледж державного вищого навчального закладу "Національний лісотехнічний університет України". У мирний час працював менеджером низки торговельних мереж, а також у ТзОВ "Нова Пошта".

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ, що на вул. Театральна, 11. Об 11.30 годині відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Опісля похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище. Вона рухатиметься за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А).

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. Похорон Героя триватиме приблизно до 12.30 год.

Додамо, на Луганщині загинув мешканець Бориславської громади Андрій Єнчке. У Героя залишились дружина та двоє дітей – 19-річний син та 10-річна дочка.