Поліція піймала у Львові чоловіка, який робив "закладки" небезпечних психотропів

У Львові піймали чоловіка, який робив "закладки"особливо небезпечних наркотиків та психотропів. Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Розслідування встановило, що у березні цього року 24-річний мешканець Хмельницького приїхав до Львова, де почав займатися збутом наркотичних засобів та психотропів. З цією метою обвинувачений робив так звані "закладки", після чого інформував клієнта про їх місцезнаходження.

Також поліція виявила у чоловіка та вилучила 167 пакетиків із наркотиками та психотропами, зокрема канабісом, амфетаміном, PVP та іншими.

Тепер чоловіка судитимуть за ч. 3 ст. 307 КК України ( незаконне придбання та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту, незаконноме придбання та зберігання особливо небезпечних психотропних речовин у великих та в особливо великих розмірах з метою збуту).

Нагадаємо, вчора у Львові правоохоронці затримали 46-річного харків’янина. Чоловік передав рейсовим автобусом до Польщі пакет із наркотиками. Водій вчасно виявив підозрілий пакунок.