Львівські лікарі врятували сім'ю з Чорнобаївки після складної аварії

Львівські медики вкотре рятують життя людей, які постраждали від війни. Так, вони допомогли сім'ї з Чорнобаївки, яка потрапила у ДТП на Львівщині. Про це повідомляє Перше територіальне медоб'єднання Львова.

"Мама, двоє синів, їх бабуся і дідусь потрапили у ДТП на Львівщині, коли вирушили купити кросівки для дітей. Усі речі вони залишили вдома і не встигли зібрати все необхідне, тож обживалися на новому місці і старалися облаштувати собі життя на Львівщині, доки у легендарній Чорнобаївці наші захисники знищують ворога", — йдеться на сторінці лікарні.

Однак в той день сім’я не доїхала до взуттєвого магазину. Після зіткнення дідусь загинув, мама отримала важкі травми, а двоє дітей — черепно-мозкові травми і важкі переломи. Команда “Охматдиту” поїхала по хлопців до районної лікарні у Турці.

У Іванка, старшого хлопчика — черепно-мозкова травма і переломи обох стегон зі зміщенням. До відділення реанімації та інтенсивної терапії підліток потрапив у стані шоку і ретроградної амнезії. У молодшого теж перелом ключиці і черепно-мозкова травма.

Днями Іванко повернувся до реанімації, де йому допомагали одужувати, але цього разу – на своїх двох і з квітами для своєї лікарки. Окрім того, хлопці повідомили, що їх мама, йде на поправку.

Нагадаємо, львівські медики врятували молодого чоловіка, який пережив клінічну смерть.