У Львові затримали сімейну пару з підозрою у вбивстві двох жінок

Жертвами співмешканців стали 54-річна та 18-річні жінки, тіла яких знайшли з множними колото-різаними ранами

Трагедія сталася на Прикарпатті,  в одному із населених пунктів Рожнятівської територіальної громади. Обох підозрюваних правоохоронці затримали вже у Львові. За скоєне їм загрожує довічне ув'язнення. 

Про деталі моторошного вбивства повідомив відділ комунікації поліції Івано-Франківської області.

Відомо, що тіло однієї з вбитих жінок в одному з населених пунктів  Рожнятівщини виявив 15 травня їхній сусід, який і звернувся до поліції. На місце подій прибула слідчо-оперативна група, яка констатувала смерть 54-річної місцевої мешканки. 

"В ході першочергових слідчих дій,  поліцейські встановили, що на тілі жінки є ознаки насильницької смерті, у вигляді колото-різаних ран. Також поліцейські з’ясували, що напередодні до потерпілої заходили чоловік та жінка", - повідомляють правоохоронці.

В процесі розслідування поліціянти оглянули житло, в якому тимчасово проживали підозрювані чоловік та жінка. Там вони виявили тіло 18-річної дівчини з множинними колото-різаними ранами грудної клітки, яку заховали в одному з приміщень на подвір'ї. За даними поліціянтів, дівчина напередодні вживала алкоголь разом з парою підозрюваних у вбивстві співмешканців.

Йдеться про пару, 40-річного чоловіка та 27-річну жінку. Відомо, що вони не є мешканцями ані Львівської, ані Івано-Франківської областей, проте регіон походження підозрюваних у поліції не називають.

"Завдяки спільним та злагодженим діям усіх підрозділів поліції Івано-Франківщини та співробітників поліції Львівщини зловмисників затримали упродовж кількох годин в одному із львівських готелів", - повідомляють правоохоронці.

Під час затримання у підозрюваних вилучено речові докази, які підтверджують їх причетність до скоєного, зокрема золоті прикраси. Відомо також, що затриманий чоловік раніше судимий за злочини корисливо - насильницького спрямування.Затримані особи перевіряються на вчинення інших тяжких злочинів на території України.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, поліція Львова розшукує чоловіка, якого підозрюють у вбивстві. Він втік із психіатричної  лікарні, що на вулиці Кульпарківській, 14 травня.