У Львові відновили реконструкцію вулиці Шевченка

Ремонт проводять на ділянці від вул. Залізничної до вул. Єрошенка та вул. Юнаківа.

Про відновлення реконструкції вулиці Шевченка, ремонт якої розпочали ще 2020-го року, сьогодні, 9 травня, повідомила пресслужба Львівської міської ради. Роботи виконує ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" в рамках ІІІ етапу реконструкції вулиці.

Від початку повномасштабного російського вторгнення роботи всі підрядники призупинили виконання будівельних робіт та реконструкцій на різних вулицях Львова.

Фото: ЛМР

"У такий складний для всіх нас час, незважаючи на воєнний стан, ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" робить все можливе і неможливе для нашого міста, тож відновила роботи на вул. Шевченка. Найближчим часом тут проводитимуть: замощення трамвайних колій, закладання основи під велодоріжки, облаштування тротуарів та інший благоустрій території", —  повідомили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, 1 червня 2021 р. розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка – на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Проєктом передбачені: реконструкція інженерних мереж, влаштування проїзної частини, трамвайних колій, велосмуг, кишень для машин швидкої, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців, облаштування тротуарів і пішохідних зон.