У Львові через пожежу у квартирі загинуло двоє людей

Зайнялась пожежа у квартирі багатоповерхового будинку

Сьогодні вночі, близько 5:30, на вулиці Кульпарківській, 64 у шістнадцятиповерховому будинку сталася пожежа, внаслідок якої загинуло двоє людей.

"На місці пожежі виявлено два тіла без ознак життя, а саме В’ячеслава, 1994 року народження та Богдани, 1993 року народження, орендарі квартири", - розповів речник головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

До приїзду рятувальників пожежу ліквідували сусіди з будинку. Працівники служби з надзвичайних ситуацій проводили реанімаційні заходи, а саме непрямий масаж серця та застосовували дефібрилятор. Однак врятувати людей не вдалося.

Туровцев також повідомив, що трагедія сталася в кімнаті, відкритого вогню не було, лише тління дивану. Загалом знищено речі на площі 5 кв. м. та пошкоджено речі на площі 10 кв.м.

Додамо, нещодавно у Львові на вулиці Замарстинівській трапився вибух у будинку. За попередньою інформацією вибухнув газ. Постраждало 3 людей, їх з опіками середнього ступеня важкості доставили до лікарні.

[subscribe]

Нагадаємо, з початку цього року на Львівщині зареєстрували понад 3,5 тисячі пожеж, внаслідок цього загинуло більше 70 осіб. А перед Новим роком, коли люди запалюють бенгальські вогні або феєрверки, таких випадків ще більше. Про те, як уникнути пожежі та безпечно відсвяткувати Новий Рік читайте тут.