Який транспорт завтра їздитиме зі змінами

Один тролейбус не їздитиме, а три автобуси змінять схеми руху

У понеділок через відзначення 30-ї річниці Збройних сил України у Львові частково перекриють вулицю Стрийську. Відтак завтра не курсуватиме тролейбус №25, а три автобуси змінять схему руху. Про це повідомляє Львівська міськрада.

Вул. Героїв Майдану завтра буде перекритою з 09.00 до – 20.00 год, а вул. Стрийська на ділянці від вул. І. Франка до вул. Сахарова – з 09.00 до 14.00 год та з 16.00 до 22.00 год.

Автобуси №3а, №18 та №57 оминатимуть перекриту ділянку по вул. Чмоли, вул. Козельницькій, вул. Івана Франка з виїздом на вул. Шота Руставелі.

"В такий спосіб вони курсуватимуть весь день, окрім періоду орієнтовно між 14.00 год і 16.00 год, коли вул. Стрийська буде проїзною", - розповів керівник міського управління транспорту Орест Олеськів.

Нагадаємо, завтра у Львові відзначатимуть річницю Збройних Сил України. У місті вшанують пам’ять загиблих захисників на полі №76 почесних поховань Личаківського кладовища.

Також в Гарнізонному Храмі, що на вулиці Театральній, проведуть божественну літургію. Далі у програмі заходу телеміст за участю Президента України Володимира Зеленського, який відбудеться на площі біля Національної академії сухопутних військ на вул. Героїв Майдану, 32. Після телемосту відбудеться концерт гурту “Скай”.