Великий концерт на Lviv Bandur Festival: як це було

Уже вп’яте у Львові відбувається Lviv Bandur Fest. Кожного разу його організовують в інших форматах, щоб познайомити гостей з неймовірним світом сучасної української бандури.

Фестиваль навчає, популяризує й об’єднує бандуристів з усіх куточків України.

Яскравою подією фестивалю став великий концерт в Ennio Event Square. Lviv Bandur Fest зібрав в одному місці найяскравіших зірок української бандури. Чотири хедлайнери познайомили слухачів з джазом, фольком та світовими хітами у виконанні цього інструмента.

Фото: Микита Печеник, Lviv.Media

Джазовий віртуоз Роман Гриньків разом зі своїм тріо представили аудиторії унікальний звук удосконаленої “гриньківської” бандури.

Фото: Микита Печеник, Lviv.Media

Запальні Troye Zillia, на чолі з Анастасією Войтюк, поєднали архаїчні фолькові мотиви з сучасним звуком і заряджали слухачів драйвом з першої секунди. Вони занурили відвідувачів в українську співочу культуру.

Фото: Микита Печеник, Lviv.Media

Яскраві B&B Project, які збирають на свої концерти стадіони, довели, що у виконанні бандури знамениті рок-хіти звучать тільки краще.

Фото: Микита Печеник, Lviv.Media

Чуттєва Krutь – фіналістка проєкту X-Фактор та єдина у світі соул-бандуристка - підкорювала слухачів проникливою лірикою, емоційним вокалом та незвичайними аранжуваннями.Нагадаємо, сьогодні та завтра ще можна встигнути відвідати Lviv Bandur Festival. Інформація про події, що відбуваються на вихідних, за посиланням.