Саджанці дерев - де купити якісні в Україні

Дерева - це одні з найважливіших садових рослин, які виконують велику кількість корисних функцій: захищають від вітру та шуму, створюють особливий каркас, мікроклімат саду та його затишок, а плодові дерева, ще й щедро гостять смачним врожаєм.

Гарний та доглянутий сад - гордість садівника, але також - це робота яка вимагає зусиль, часу та турботи. Ключовим моментом у створенні власного саду є вибір якісного посадкового матеріалу та його характеристики. Слабкі саджанці дерев будуть погано приживлятись,  хворіти та не давати бажаного результату, а можливий  пересорт, що виявляється не відразу, може змінити плани посадки дерев у саду та розчарувати садівника. Щоб уникнути цих негараздів потрібно відповідально поставитись до вибору надійного продавця хорошого посадкового матеріалу.

Купити саджанці дерев найвищої якості Ви зможете в  інтернет - магазині “Рослини від Василя Івановича”. У каталозі магазину представлений широкий асортимент плодових та декоративних дерев, а також великий вибір іншого посадкового матеріалу. Також на сайті магазину функціонує блог в якому клієнти та гості магазину можуть отримати корисну інформацію та поради щодо садоводства та городництва.

Перевагою магазину “Рослини від Василя Івановича” є те, що:

  • понад 5 років він залишається одним з найнадійніших на ринку, тому що піклується про кожного клієнта;
  • магазин співпрацює з постачальниками з Польщі та Голландії, а також з місцевими садівниками, які надають найкращу продукцію, перевірену часом та якістю; 
  • магазин впевнений в якості представленого товару, тому надає гарантію в 180 днів на посаджені рослини;
  • компетентні працівники допоможуть підібрати саджанці дерев згідно з характеристиками присадибної ділянки клієнта, нададуть відповіді на будь-які запитання, щодо саджанця та допоможуть швидко та комфортно оформити замовлення;
  • кожне відправлення пакується в коробку з еко-картону, що гарантує товарний вигляд та якість матеріалу;
  • у магазині регулярно діє система сезонних знижок, тому ціни на саджанці дерев та інші товари дуже приємні;
  • при покупці товару на суму від 1500 грн доставка Укрпоштою безкоштовна по всій Україні;

В магазині “Рослини від Василя Івановича” ви можете вибрати та купити саджанці дерев плодових та декоративних, а також інших садових та городніх культур. Великий асортимент якісного посадкового матеріалу та турботливе ставлення команди до своє роботи гарантує красу та здоров’я  вашого саду!