«Флеш», «Індіана Джонс»: новинки кіно, які вийшли у червні

9 прем’єр червня 2023 року, які вийшли на широкий екран

«Флеш», «Індіана Джонс», «Людина-павук» та ще шість нових фільмів червня. LVIV.MEDIA розповіло, які фільми вийшли на початку літа.

Трансформери: Час Звіроботів

Це продовження фільму «Бамблбі». Сюжет стрічки побудований на мультсеріалі про трансформерів, який транслювали на телебаченні у 90-х роках. Події стрічки відбуваються в 1994 році, коли двоє нью-йоркських археологів Ной та Елена дізнаються про Трансформерів, який загрожує людству.

Жанр: фантастика, екшн

У ролях: Рон Перлман, Домінік Фішбек, Ентоні Рамос, Джон Ді Маджио, Луна Лорен Велес, ЕмДжей Родрігес, Крісто Фернандес, Пітер Дінклейдж

Трейлер

Людина-павук: Крізь Всесвіт (12+)

Це продовження мультфільму про людину-павука. Завдання Майлза Моралеза та його подруги Гвен Стейсі – врятувати всіх людей-павуків від злодія. . Герої анімації подорожують шістьма всесвітами, кожен із яких намалював інших художник.

Жанр: анімація, пригоди, фантастика, Marvel

У ролях: Оскар Айзек, Шамеік Мур, Гейлі Стайнфілд, Джейк Джонсон, Ісса Рей, Луна Лорен Велес, Джейсон Шварцман

Трейлер

Стихії

Це другий повнометражний мультфільм режисера Пітера Сона, знятий у студії Pixar. Мультфільм розповідає про місто стихій. Тут живуть представники землі, води, вогню та повітря. Головне правило міста – стихії на пересікаються, щоб не травмувати один одного. Але одного дня вогняна Ембер знайомиться з водяним Уейдом. Тоді світ стихій змінюється.

Жанр: анімація, пригоди, сімейний

У ролях: Лі Льюїс, Мамуду Аті

Трейлер

Флеш

Це стрічка знята на основі історій про супергероя DC- Comics. Флеш, як персонаж коміксів, вперше з’явився в 1940 роках. А з 1956 року супергероя пов'язують з Барі Аленом - хлопецем, який отримав унікальні здібності, після того, як у лабораторії пролив на себе хімікати. Відтоді Барі захищає місто від зла. 

Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, драма, пригоди, DC

У ролях: Езра Міллер, Саша Кає, Майкл Шеннон, Рон Лівінґстон, Майкл Кітон, Бен Аффлек

Трейлер

Без образ

Це дебютна повнометражна робота співавтора серіалу «Офіс» Джина Ступніцкі. Стрічка оповідає про дівчину-таксистку, яка втратила заробіток через конфіскацію авто. Нову роботу Меді пропонують батьки підлітка на ім'я Персі. Завдання Меді – зацікавити хлопця дорослими розвагами.

Жанр: комедія

У ролях: Дженніфер Лоренс, Метью Бродерік, Ендрю Барт Фелдман, Наталі Моралес, Скотт Макартур, Лаура Бенанті

Трейлер

Татусів уїкенд

Стрічка знята за сценарієм відомого в США стендап-коміка Себастьяна Маніскалько. Це автобіографічна комедія про стосунки Себастьяна з батьком, який щоразу лізе в справи сина. Навіть тоді, коли герой планує поїздку до родини своєї дівчини.

Жанр: комедія

У ролях: Роберт Де Ніро, Себастьян Маніскалько, Кім Кетролл, Леслі Бібб, Девід Раш, Дебора Такер

Трейлер

Астероїд-сіті

Це нова робота режисера та сценариста «Готель «Гранд Будапешт» Веса Андерсона. Прем’єра фільму відбулася на 76 Канському фестивалі. Події стрічки відбуваються 1955 року у вигаданому американському містечку, де тисячі років тому впав астероїд. Тепер тут щороку збираються любителі астрономії та майбутні дослідники космосу. У час останньої такої зустрічі трапляється щось дивне.

Жанр: епічна історія

У ролях: Том Генкс, Скарлетт Йоганссон, Едрієн Броуді, Віллем Дефо, Марґо Роббі, Едвард Нортон

Трейлер

Індіана Джонс і реліквія долі

Це п’ята частина епопеї про пригоди Індіана Джонса. Попри вік, герой не хоче звикати до спокійного життя. Він знаходить вихід із будь-якої ситуації, долає перешкоди та йде до цілі навпрошки.

Жанр: екшн, бойовик, пригоди

У ролях: Гаррісон Форд, Антоніо Бандерас, Тобі Джонс, Фібі Воллер-Брідж, Джон Ріс-Девіс, Шонетт Рене Вілсон

Трейлер

Крекен-дівча на ім'я Рубі

Це анімаційний мультфільм студії DreamWorks Animation, яка створила «Шрека» та «Як приборкати дракона». Стрічка розповідає про дівчинку-підлітка Рубі, яка насправді є кракеном та спадкоємицею підводного королівства. Її місія – захищати підводні глибини від русалок. Але проблема в тому, що русалкою є її однокласниця.

Жанр: анімація, пригоди, сімейний, мультфільм, комедія, фентезі

У ролях: Лана Кондор, Джейн Фонда, Тоні Коллетт, Енні Мерфі, Сем Річардсон, Колман Домінго, Ніколь Баєр

Трейлер

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про українські фільми про війну.