• Головна
  • Лайфстайл
  • 15 років ув’язнення за секс із учнем: у США судитимуть 22-річну дівчину, яка за два тижні роботи у школі звабила підлітка

15 років ув’язнення за секс із учнем: у США судитимуть 22-річну дівчину, яка за два тижні роботи у школі звабила підлітка

Дівчина щонайменше двічі займалась сексом з підлітком у своїй квартирі

22-річну помічницю вчителя з Оклахоми затримали за секс з учнем. З’ясувалося, що вона почала стосунки з підлітком лише через два тижні після того, як влаштувалася на роботу.

Про це пише The New York Post.

Ешлі Вафл, тимчасова помічниця вчителя у державній школі Granite, приступила до роботи 10 жовтня. Там вона 25 жовтня в Snapchat почала спілкуватися з 16-річним підлітком. Зазначається, що дівчина щонайменше двічі займалась сексом з підлітком у своїй квартирі. Останній такий випадок зафіксували 9 листопада, а вже наступного дня Ешлі звільнили та висунули два звинувачення у зґвалтуванні другого ступеня, за що її можуть ув’язнити на 15 років.

Водночас поліція про ці відносини дізналось від керівництва школи. Наразі Ешлі Вафл перебуває у в'язниці округу Грір. Розслідування цієї справи ще триває.

Нагадаємо, львівського педофіла Романа Московченка, який здійснив 147 зґвалтувань та розбещень неповнолітніх, скерували на примусове довічне лікування до психіатричної лікарні.