• Головна
  • Лайфстайл
  • Від безхатька до стриптизера: історія британця, який змінив своє життя

Від безхатька до стриптизера: історія британця, який змінив своє життя

Британець став безпритульним через бійку в барі, однак змінити життя йому допоміг стриптиз.

Про це повідомляє Metro.

У 2003 році в одному з барів Манчестера колишній пожежник Денні Кліффорд вплутався в бійку. Пізніше з’ясувалося, що він вступив у конфлікт із представниками відомої банди, які почали переслідувати його та загрожувати розправою. Щоб захистити себе, Кліффорд переїхав до Австралії.

Спочатку все було добре, чоловік навіть знайшов друга. Однак невдовзі його пограбували, позбавивши документів та грошей. У Кліффорда залишився лише мобільний телефон і кілька предметів одягу. Він не хотів дзвонити батькам і турбувати їх, тож вирішив спробувати знайти вихід із ситуації.

Він ночував на пляжі і заряджав телефон у пральні.

Приблизно через місяць бродяжництва британець дізнався, що в одному із місцевих спортзалів роздають безкоштовні абонементи.

«Я пішов туди здебільшого тому, що мені було нудно та самотньо. Там до мене підійшов хлопець, який там працював, і сказав, що мені варто спробувати себе у стриптизі. Він сказав, що в мене гарне тіло, і я буду там нарозхват», — розповів Кліффорд.

Він відкинув пропозицію чоловіка, але передумав, коли вкотре мучився з голоду, сидячи на пляжі.

У клубі інші стриптизери навчили Кліффорда всьому, що вміли самі. Танцівники гідно оцінили його зовнішність і чарівність та випустили на сцену. Йому запропонували 150 австралійських доларів за зміну, і він погодився. Незабаром Кліффорд почав отримувати задоволення від танців і знайшов своє амплуа — він переодягався у ковбоя.

Незважаючи на успіх та затребуваність у професії, Денні відмовився від стриптизу заради стосунків із дівчиною. Він вступив на курси акторської майстерності і тепер пише п’єси та грає в них. Чоловік зізнався, що зав’язав зі стриптизом назавжди, а якщо й станцює приватний танець ще раз, то тільки для коханої у шлюбну ніч.

Нагадаємо, оголена британка фотографувалась на сходах стародавнього собору в Італії. Її фотосесія викликала бурхливу реакцію серед італійців.