14 ідей побачень до Дня святого Валентина у Львові

Як провести День святого Валентина у Львові

Щорічно 14 лютого відзначають День святого Валентина. Свято вважають днем усіх закоханих. Якщо ви у стосунках і відзначаєте День святого Валентина, Lviv.Media пропонує ідеї для романтичних побачень у цей день.

Похід до океанаріума

День усіх закоханий — чудова удвох можливість поринути у казковий підводний світ.

У львівському океанаріумі можна побачити, як жителі морів та океанів співіснують та проводять день у звичному для них ритмі. А також отримати відчуття розслаблення та спокою під час спостереження за рибками.

Більше про ціни та розклад роботи океанаріуму можна дізнатися за посиланням.

Фото: Океанаріум

Романтична вечеря вдома та перегляд фільму

Якщо не маєте бажання відвідувати людні місця, відсвяткувати можна і вдома. Пропонуємо приготувати лазанью та простий десерт з фруктами. Рецепти можна знайти тут. А щоб вечір пройшов не тільки смачно, а й цікаво, оберіть фільм. Звернути увагу можна на фільм “Вона” — американська фантастична мелодрама, що розповідає про молодого письменника, який закохується у штучний інтелект. Також можна обрати картину “Теорія всього” — британську драматичну біографічну стрічку про молодість відомого фізика Стівена Гокінга та його стосунки з майбутньою дружиною чи вже класичну стрічку “До зустрічі з тобою” про відносини Луїзи та Вілла, який потрапив в аварію та отримав інвалідність.

Фото: Pexels

Концерт Джамали

Якщо ви обидвоє любите музику, перший великий сольний концерт JAMALA у 2022 році — ідеальний варіант для 14 лютого.

На вас чекає особливий вечір музики та кохання та неочікуваний майданчик — арена львівського цирку.

Більше дізнатися про концерт та придбати квитки — можна за посиланням.

Фото з відкритих джерел

Екстремальне побачення на скеледромі

Побачення на скеледромі — це варіант для пар, які не бояться пробувати щось нове та люблять активні розваги.

У Львові спробувати підкорити вершити можна на найбільшому критому скелелазному тренажері Західної України “Бухта”. На тренажері функціонують дві зони: боулдерінговий та високий стенди, а також є різноманітні скелелазні тренажери.

Разове персональне тренування з інструктором коштуватиме 150 гривень. Контакти можна знайти тут.

Фото: Pexels

Квест для двох

Квести — теж варіант для активних пар. Можна обрати гру, сюжет якої ґрунтуватиметься на вашому улюбленому фільмі, серіалі чи буде абсолютно новим та загадковим.

Фото: Qimnata

Вечір ігор на PlayStation або VR

Якщо разом зі своєю парою ви любите грати у відеоігри та досліджувати цифрові світи, побачення можна провести за іграми на PlayStation в улюбленому закладі чи обрати VR-квест. У VR Port — найбільшому VR-клубі у місті можна вибрати гру з 13 різних за складністю варіантів. В обраному світі віртуальної реальності вам доведеться виконувати завдання, шукати підказки та вирішувати загадки. Взаємодіючи між собою, ви пройдете ігрову місію.

Фото: Pexels

Парний масаж

Парний масаж подарує вам чуттєві моменти, розслаблення та відпочинок. Якщо ви давно не проводили час в тиші та приємній атмосфері разом зі своїм партнером чи партнеркою, сміливо обирайте масажну студію на свій смак та проведіть День усіх закоханих релаксуючи.

Фото: Pexels

Майстер-клас

Гончарство, приготування суші чи солодощів, малювання, сквош, стрільба з луку або створення авторських парфумів — у Львові можна знайти майстер-класи на будь-який смак та бюджет. А День святого Валентина — це гарний привід навчитися чогось нового разом.

Фото: Pexels

Парна фотосесія

День святого Валентина може стати приводом, щоб зберегти ваші стосунки ще у й фото. Оберіть фотографа, який сподобається вам за стилем, та подаруйте своїй коханій людині незабутні спогади.

Фото: Pexels

Кінна прогулянка

Прогулянка на конях — це ще один варіант для непосидючих пар та для тих, хто любить тварин. А також це можливість подихати свіжим повітрям та насолодитися краєвидами. Крім того, для багатьох катання на конях знижують рівень стресу та тривожності. На Львівщині, до речі, є не одне ранчо. Тож ви легко зможете обрати локацію собі до вподоби.

Фото: Pinterest

Кіновечір в антикінотеатрі

Антикінотеатр — це цілий кінозал тільки для вас з коханою людиною. Тут можна обрати будь-який фільм на ваш смак, взяти з собою улюблену їжу та напої й провести час разом. Про правила роботи антикінотеатру та вартість можна дізнатися за посиланням.

Фото з відкритих джерел

Друге “перше побачення”

Ще одна цікава ідея для Дня святого Валентина — відтворити ваше найперше побачення. Пригадайте у чому ви були вдягнені, що робили, про що говорили, і спробуйте відтворити найкращі моменти з того дня. Пройдіться тим же маршрутом, що й у перше, повечеряйте в тому ж закладі чи можливо, якщо ви були у кіно, подивіться той самий фільм. Таке повернення у минуле подарує вам відчуття приємної ностальгії та можливо допоможе розкрити ваші стосунки по-новому.

Фото: Pexels

Аквапарк

Аквапарк — це ідеальна можливість опинитися з коханою людиною в теплих краях на 1 день. У львівському аквапарку є екстремальні гірки різної висоти та рівня складності, 5 басейнів, 5 бань та саун, джакузі. Про розклад роботи та ціли в аквапарку можна дізнатися на сайті.

Фото: Freepik

Подорож до Карпат

Провести час лише у двох без соціальних мереж та зосередитися на ваших стосунках можна у сучасних гірських будиночках. Наприклад, можна обрати Stodola Camp у селі Долинівка. У цьому кемпінгу можна оселитись у спальні на першому поверсі будинку, поруч з камінним залом, або на добре облаштованому горищі. Воно теж обігрівається чавунним каміном на дровах. Також можна завітати до Boiko house у Славському, де є можливість розпалити камін, а як тільки стемніє будиночок підсвітиться вогниками. Ще один варіант — це Grove Cab у селі Жовтанці. Ідеальні геометричні форми будинку прекрасно гармоніюють з природою навколо. Розрахований він на дві особи. В будинку є спальня, відпочинкова зона, камін та панорамна вітрина. Також є простора зовнішня тераса для відпочинку з виглядом на мальовничі ставки.

Фото з відкритих джерел

Нагадаємо, раніше Lviv.Media розповідало, як провести вихідні вдома.