Ютуб-канал і подкаст про Євробачення створило Суспільне

На каналі вже можна почути прем’єру пісні фіналістів Нацвідбору, гурту "Our Atlantic"

Суспільне запускає ютуб-канал і подкаст про Євробачення. Ексклюзивні влоги, унікальні кадри з репетицій та бекстейджів конкурсантів, моменти з поїздок української делегації на конкурс, прямі ефіри та перші емоції учасників після виступів — усе це прихильники конкурсу зможуть знайти на новому ютуб-каналі та подкасті.

На каналі вже можна почути прем’єру пісні фіналістів Нацвідбору, гурту "Our Atlantic".

"Ми хочемо, щоб цей ютуб став майданчиком для обміну думками для фанатів Євробачення. Аби їм завжди було що подивитися і в “гарячі” періоди підготовки до конкурсу, і в “міжсезоння”", — поділилась головна редакторка центральних соцмереж Суспільного Олександра Чернова.

Слухачі подкасту "Вотсап, Eurovision" знайдуть для себе тематичні новини та їх обговорення, спілкування з учасниками Нацвідбору та інші історії про конкурс. Подкасти можна буде послухати на таких платформах: Google Podcasts, SoundCloud, Apple та Anchor, Radio Public, Pocket Casts. Перша розмова — з фіналістом Нацвідбору Барлебеном, уже доступна для прослуховування.

Додамо, Суспільний мовник оголосив фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2022. Фінал Національного відбору на Євробачення-2022 відбудеться у форматі телевізійного концерту 12 лютого о 18:30 в прямому ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, Суспільний мовник — офіційний транслятор міжнародного Пісенного конкурсу Євробачення. Суспільне самостійно транслюватиме Національний відбір та міжнародний Пісенний конкурс Євробачення-2022.