Що подарувати на Миколая: підбірка цікавих подарунків

Більше не потрібно ламати голову над тим, що подарувати

Незабаром в Україні святкуватимуть день святого Миколая. Щороку все складніше придумати, що подарувати своїй другій половинці, колезі або ж другу. Lviv.Media склало підбірку універсальних подарунків для знайомих та рідних, які зроблять свято по-справжньому приємним.

Чашка від Orner

Традиція дарувати чашку на свята вже настільки прижилася у суспільстві, що певно у кожного з нас за все життя може назбиратися купка чашок на будь-який випадок.

А ще, за спостереженнями, у багатьох офісах є колега, який не може працювати, якщо не вип'є бодай одну чашку кави.  Lviv.Media знає, що подарувати любителям цього напою. Придбати чашку можна на сайті виробника.

Фото: Orner

Люмінесцентна мапа світу

Навіть, якщо людина, якій ви подаруєте карту світу не подорожувала за кордон, все одно радимо подарувати їй люмінесцентну мапу. На стіні вона виглядає ефектно, а ще на ній можна відзначати відвідані країни або планувати наступні маршрути.

Фото: Enjoythewood

Набір олівців з насінням рослин

Навіть, якщо у вас вдома немає де саджати рослини, це — не проблема. Адже для висадки зелені підійде навіть звичайний горщик для квітів. У набір з 12 олівців помістили мікрокапсулу з насінням рослин, кожен з них підписали. Посадити можна: помідор, руколу, салат, мелісу, перець, петрушку, цибулю, кріп, моркву, м'яту, шпинат та базилік. Придбати набір можна тут.

Фото: Grenka.ua

Незвичний гаманець від Kyiv Style

Гаманці Kyiv Style вироблені не зі шкіри, а з синтетичного паперу. Виробник запевняє, гаманці покликані виділятися з натовпу тим, у кого хороше почуття гумору. І так, вони не мокнуть, не дивлячись на те, що вони з паперу. А ще на ньому можна друкувати, а купюри не випадуть, адже виріб має невеличкий, але сильний магніт .

Календар-планер від Plan Diy

Календар-планер з наліпками для візуалізації планів підійде  для тих, хто має багато планів, а також для спільного планування у команді, парі чи сім’ї. Наліпки у комплекті поділені на 4 групи: робота, спорт, час для близьких та себе.

 

Фото: Plan Diy

Майстер-клас з ліпки та гончарства

Під час майстер-класу можна виготовити сувенірний посуд та навчитися декорувати вироби додатковими елементами. Записатися на майстер-клас можна тут.

Фото: Творча майстерня "Зірка з неба"

Набір парфумів "Міксологія"

Якщо ви не знаєте, яким парфумам надає перевагу людина, якій ви збираєтесь зробити подарунок, варто придивитися до "Міксології". У набір входить 5 ароматів. Авторки парфумів кажуть, що цей набір лише для тих, хто любить експериментувати і знає, що всі аромати, як і люди - унікальні.

Фото: Sister`s Aroma

Багаторазова компактна пляшка

Багаторазова пляшка підійде тим, хто піклується про навколишнє довкілля або ж любить ходити у походи. А ще її легко скласти та помити навіть у посудомийці.

Фото: vito_store_ua