Куди піти на вихідних у Львові 19-21 листопада

Попри "червону" зону деякі події у Львові все ж відбуваються

Цього тижня у Львові є змога пограти у настільні ігри, сходити на виставку, що присвячена військовим та послухати концерт співака WellBoy.

Мистецький проєкт "Іскри"

Виставка Вікторії Войчєховської показує війну на Донбасі за допомогою портретів людей, які повертаються з передової. Її вже показали у Франції, США, Німеччині, Італії, Швейцарії, Латвії, Польщі, Китаї. В Україні виставку експонує Львівський муніципальний мистецький центр.

Цикл фотографій мисткиня створила у період із зими 2014 року до літа 2016 року. Історії молодих людей розповідають про те, як їм довелося покинути звичне життя та піти на фронт, щоб захищати Батьківщину. Відвідати виставку можна з 18 листопада до 28 грудня.

Михайло Дзиндра: боротьба з часом

У Львові презентували виставковий проєкт "Михайло Дзиндра: боротьба з часом", що приурочили до 100-річчя від дня народження відомого скульптора-модерніста. Перший зал відкриває унікальні сторінки його приватного життя, умов творчої еволюції та пошуку свого місця на мапі світового мистецтва.

Найбільший зал репрезентує ранній цикл робіт Дзиндри. Дальній зал виставки назвали "Сторіччям диктаторів". Тут у просторі з двома знаковими скульптурними об’єктами та медіа-супроводом кіно-документалістики XХ століття можна роздумувати над проблемами новітнього тоталітаризму у мистецькій сфері. Відвідати виставку можна впродовж вихідних у Палаці Лозинського, що на вулиці Стефаника, 3. Наявність сертифікату про вакцинацію обов'язкова.

Забавки в настільні ігри

Упродовж вихідних у магазині-клубі настільних ігор, що на вулиці Дорошенка 40, проводять вечори настільних ігор. Тут можна зіграти у "Замес", "Кодові імена", "Секретний Гітлер", "Кланк" тощо. Також у магазині-клубі "Хобі Монстрі" можна почитати комікси та манги.

Для тих, хто не любить настільні ігри, є можливість поскладати пазли, кубик Рубіка або ж неокуб.

Йога та медитація у "Green Tara"

Центр йоги Айєнгара "Green Tara" влаштовує групову медитацію. Проведуть її вже 20 листопада о 12:00, за адресою Шота Руставелі,13.

У програмі: асана-клас, колективна медитація, чаювання та спілкування. Асана — поза, яка відновлює та підтримує самопочуття та здоров'я, гнучкість тіла та життєву енергію. Усі заняття безкоштовні.

Плетіння маскувальних сіток

Вже скоро наступить зима, тож військовим потрібні нові маскувальні сітки. 20 листопада о 10:00 у Студентській бібліотеці Національного університету "Львівська політехніка" запрошують усіх охочих допомогти військовим та зробити маскувальні сітки.

Враховуючи те, що Львівщина перебуває у "червоній" зоні, подію організовують з дотриманням усіх карантинних обмежень.