• Головна
  • Без категорії
  • По Житомирській області прилетіли ракети, а Херсонщина на межі гумкатастрофи: ситуація на фронті 13 квітня

По Житомирській області прилетіли ракети, а Херсонщина на межі гумкатастрофи: ситуація на фронті 13 квітня

росія обстрілює житлові квартали в Україні. Найгарячіше зараз у Харківській, Луганській, Донецькій та Херсонській областях. Неспокійно минула ніч на Житомирщині та Полтавщині.

У Харківській області вночі не припинялись обстріли. Вогонь ворог вів по обласному центру. Також стріляли по Ізюмському напрямку, зокрема по населеному пункту Барвінкове. За минулу добу в області поранено 17 людей, а загинули 4.У Луганській області ворог завдає ударів по Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, Кремінній, Новодружеську. Тут пошкодили ще десяток будинків. Одна людина загинула, рятувальники врятували більше 20.

Схожа ситуація і у Донецькій області. Тут напруга зростає щодня. росіяни бʼють по Авдіївці, Очеретинській ТГ, Мар'їнці та Вугледарі. Зруйнували чимало будинків. Одна людина загинула, троє отримали поранення.

Страждає Херсонська область. Тут окупанти закріплюють свої позиції, а люди перебувають на межі гуманітарної катастрофи. Благ цивілізації, світла та води, не мають більше 100 населених пунктів.

Ракети прилітали і по Полтавській області. Знову "дісталось" Миргороду. У Полтавській ОВА кажуть, уточнюють інформацію про наслідки та постраждалих.