Apple виявлятиме депресію у користувачів

Apple виявлятиме депресію у користувачів

Поки що проводять різні дослідження.

Гаджети Apple зможуть діагностувати депресію та когнітивні порушення. Компанія працює над створенням нової функції. Про це повідомляє The Wall Street Journal. 

"Попередні дослідження свідчать, що люди з певними психічними розладами використовують свої цифрові пристрої інакше, ніж інші", - пише видання.

Раніше програми, що аналізували стан здоров’я стосувались лише «розумних годинників» компанії. Тепер Apple впроваджує нові розробки у свої телефони.

Відстежувати планують дані з камер, клавіатури та аудіодатчиків. До прикладу, камера айфона спостерігатиме, як маленькі діти зосереджуються і як часто вони розгойдуються взад-вперед.

Компанія співпрацюватиме із фармацевтичною компанією Biogen. Вона працює над препаратами для лікування легких когнітивних порушень.

"Якщо будь-які з цих досліджень виявлять, що отримані дані корелюють з відповідними станами психічного здоров'я, є надія перетворити їх в додаток або функцію, яка могла б попередити людей про захворювання", - йдеться у WSJ.

Проєкти лише розробляються, тож гарантувати їх появу на ринку компанія не може.

Нагадаємо, Телеграм випустив нове оновлення. Для користувачів тепер доступні інтерактивні емодзі та теми для чатів. Детальніше читайте за посиланням.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності