Учасником смертельної ДТП біля Дрогобича є суддя Стрийського міськрайонного суду

Учасником смертельної ДТП біля Дрогобича є суддя Стрийського міськрайонного суду

В ДТП загинула водійка Ford, відома тату-майстриня

Пізно ввечері понеділка, 23 жовтня, неподалік Дрогобича на Львівщині сталася важка аварія, внаслідок якої загинула 24-річна жінка. За даними рятувальників, які вирізали потерпілих з деформованих автомобілів, в лобовій аварії зіткнулися Ford Fusion та Volkswagen Tiguan. Як стало відомо LVIV.MEDIA з власних джерел в правоохоронних органах, за кермом позашляховика був суддя Стрийського міськрайонного суду Назар Янів.

“На автодорозі Дрогобич-Трускавець трапилась ДТП за участю двох легкових автомобілів. В результаті лобового зіткнення автомобілів марки Ford Fusion та Volkswagen Tiguan були затиснуті люди”, — повідомили у повідомленні рятувальників.

Усіх потерпілих госпіталізували до лікарні. Згодом 24-річна водійка Ford Fusion померла від отриманих травм. Як повідомили на сайті “Варто-галицькі новини” внаслідок аварії загинула відома тату-майстриня Анжела Писаренко, яка нещодавно відкрила свій салон у Дрогобичі. З нею в авто перебувала 23-річна мешканка Стебника, вона була госпіталізована.

У поліції підтвердили інформацію щодо ДТП, проте уточнили, що справою займається ДБР. Як стало відомо LVIV.MEDIA з власних джерел у правоохоронних органах, за кермом Volkswagen Tiguan був 41-річний мешканець Стрия, суддя Стрийського міськрайонного суду Назар Янів. Він також із політравмами був госпіталізований.

Триває слідство, обставини аварії ще не відомі. Справою займається ДБР.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності